StigeLøberne & Vin&Vin præsentere

VinLøb i Europa....

Konceptet for løbet

Løbeklubben StigeLøberne ønsker at introducere en unik og ny tradition i lokalområdet ved at afholde det årlige løbsevent "Vinløb i xxxxx", hvor vi kombinere motion og trivsel.


Da det er første år vi afholder dette løb, vil der være begrænsning på deltager antallet, så vi sikre os at alle får en god oplevelse. 
Vi håber at få feedback tilbage, så vi kan forbedre os til forhåbentlig kommende vinløb i fremtiden.

 

Dette arrangement er designet til at kombinere motion, natur, trivsel og kultur ved at tilbyde deltagere muligheden for at opleve en smuk rute, samtidig med at de får nye smagsoplevelser.

 

Arrangementet er ikke kun for personer der kan løbe i forvejen, men er tiltænkt alle der kan gå eller løbe, og skal ses som en mulighed for at samle flere mennesker omkring motion og trivsel.

 

Vi ønsker at skabe en festlig atmosfære, hvor voksne deltagere kan nyde en sund aktivitet og samtidig stifte relationer med andre motionister mens der nydes vine.

Hvornår

21 september

Billetter

Kan købes ved at tilmelde sig på Race Result her.

Begrænset deltager antal.

25 start numre til halv maraton

125 startnumre til 7 km ruten

Motion og velværd

Lidt om løbet...

Hvad kan du forvente?

Vi har i samarbejde med Vin&Vin lavet en dejlig smagning, med en skøn popori af dejlige vine fra Europa.


Du skal en tur rundt i Europa, hvor vi skal smage en dejlig blanding af skønne vine, som du efterfølgende har mulighed for at købe i mål området, hvis du skulle have fundet en favorit.


Vi skal ud på en 7 km rute, hvor der vil være 4 deporter, d.v.s at dem der tilmelder sig 7km får 4 smagninger, og dem der tilmelder sig en halv maraton får 12 smagninger.


Med i startgebyret vil der være en sandwich, som vi får leveret fra Rosticceria, der er mulighed for at vælge en glutenfri udgave. Hvis man ved på forhånd at man ikke er til sandwich, kan man ved tilmelding vælge at donere den.
Så sørger vi for at de sandwich som der er blevet doneret bliver leveret inde på Redens værested.


Da det er et vinløb, vil vi selvfølgelig opfordre folk til at arrangere chauffør til dagens anledning, eller gøre brug af bybussen som holder 400 meter fra Stige Boldklub.


Det bliver en festdag af format, da Stige boldklub afholder "sportsdagen" samtidig, så der er rig mulighed for nogle hyggelige timer  efterfølgende, hvor vi kan love at der er gang i gaden....og på boldbanerne.


Det er et krav at man er fyldt 18 år.


Der vil være start fra Tanggårdvej 12, 5270 Odense N.
(Stige boldklub)

Hvornår

21 september

Billetter

Kan købes ved at tilmelde sig på Race Result her.

Begrænset deltager antal.

25 start numre til halv maraton

125 startnumre til 7 km ruten

Slå på tråden

Hvis du vil høre mere om løbet, eller vil du gerne være med til at skabe rammerne til løbet som frivillig, så send os en besked her. 

 
 
 
Spørgsmål om løbet
Vil gerne være frivillig
 
 
unsplash