StigeLøberne & Vin & Vin præsenterer

Vinløb i Europa...

Konceptet for løbet

StigeLøberne ønsker at introducere en unik og ny tradition i lokalområdet ved at afholde det årlige løbsevent "Vinløb med inspiration fra et sted i verden", hvor vi kombinerer motion og velvære.


Da det er første år, vi afholder dette løb, vil der være begrænsning på deltagerantallet, idet vi gerne vil sikre, at alle får en god oplevelse. 

 

Arrangementet er designet til at kombinere motion, natur, trivsel og kultur ved at tilbyde deltagere muligheden for at opleve en smuk rute, samtidig med at de får nye smagsoplevelser.

 

Vinløbet er ikke kun for erfarne løbere, men for alle der kan bevæge bentøjet, og det skal ses som en mulighed for at samle flere mennesker omkring motion & velvære.

 

Vi ønsker at skabe en festlig atmosfære, hvor voksne deltagere kan nyde en sund aktivitet og samtidig stifte relationer med andre motionister, mens der nydes vine.


Vi opfordrer til at give feedback efter vinløbet, da vi ønsker at forbedre os til kommende vinløb i fremtiden.

Hvornår

21. september fra kl. 11.00

Billetter

Købes ved tilmelding på RaceResult her.

Begrænset deltagerantal

25 startnumre til halvmaraton

125 startnumre til 7 km

Motion & velvære

Lidt om løbet...

Hvad kan du forvente?

Vi har i samarbejde med Vin & Vin sammensat en herlig smagning med en skøn potpourri af dejlige vine fra Europa.


Du skal en tur rundt i Europa, hvor vi skal smage en dejlig blanding af skønne vine, som du efterfølgende har mulighed for at købe i målområdet, hvis du finder en favorit.


Vi skal ud på en 7 km rute, hvor der vil være 4 depoter, dvs. deltagere på 7 km får 4 smagninger, og deltagere på halvmaraton får 12 smagninger.


Med i startgebyret vil der være en sandwich, som vi får leveret fra Rosticceria, og der er mulighed for at vælge en glutenfri udgave.

Ved du på forhånd, at du ikke ønsker sandwich, kan du ved tilmelding vælge at donere din sandwich til Redens værested.


Da det er et vinløb, vil vi selvfølgelig opfordre folk til at lade bilen stå og gøre brug af bybussen, som holder 400 meter fra Stige Boldklub.


Det bliver en festdag af format, da Stige Boldklub afholder "sportsdagen" samtidig, og der er rig mulighed for hyggelige timer efterfølgende, hvor vi kan love, at der er gang i gaden... og på boldbanerne.


Starten er fra Stige Boldklub, Tanggårdvej 12, 5270 Odense N.


Det er et krav, at man er fyldt 18 år.


Hvornår

21. september fra kl. 11.00

Billetter

Købes ved tilmelding på RaceResult her.

Begrænset deltagerantal

25 startnumre til halvmaraton

125 startnumre til 7 km

Slå på tråden

Hvis du vil høre mere om løbet, eller du gerne vil være med til at skabe rammerne til løbet som frivillig, kan du sende os en besked her. 

 
 
 
 
Jeg vil gerne være frivillig
 
 
unsplash